Translate

vineri, 15 februarie 2013

Clatite cu branza de vaci, marar si afine la micul dejun




Branza de vaci combinata cu marar si ceapa verde, apoi cu miere de rapita si afine, a fost azi umplutura pt clatitele pe care le-am facut cu 50% faina de orz. Aceaste combinatii le-am facut pt un nou mic dejun. Ce poate fi mai hranitor la micul dejun?

Ingrediente branza cu marar
800 g branza vaci
2 cepe verzi
1 legatura marar
Sare
Ulei masline

Ingrediente branza cu afine
600 g branza vaci
250 g afine
4 linguri miere rapita

Ingrediente clatite
5 oua
1 cana mare faina orz
1 cana mare faina alba
2 cani mari lapte
Sare
2 polonice apa (dupa ce am lasat o ora sa se linisteasca)

Amestec branza cu ceapa taiata foarte fin, adaug si mararul tocat, pun sare si ulei de masline. Foarte usor si rapid.


Acelasi procedeu folosesc si la branza cu miere si afine, amestec totul si gata!


Clatitele le fac identic ca la  tortul de clatite cu dovleac, singura diferenta ar fi, faina de orz.

Pt micul dejun folosesc o clatita cu branza si marar si una cu afine, la care mai adaug 2 rosii cherry, cateva stafide si o smochina taiata feli.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu